AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının eline kına yakmak

Kahve falında başkasının eline kına yakmak

Kahve falında başkasının eline kına yakmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, beğenilen işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Bilinçli ya da bilinçsiz bazı hatalar yapma riskiniz var.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak her geçen gün başarılarının artacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ele kına yakmak insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında birinin eline kına yakmak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına işarettir.

Kahve falında kendi eline kına yakmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, daha zengin hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol ele kına yakmak günahkar olacağı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sol eline kına yakmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir