AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe balık yedirmek

Kahve falında bebeğe balık yedirmek

Kahve falında bebeğe balık yedirmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sağlığının bozulacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe balık yedirmek gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Kahve falında bebeğe balık yedirmek girilen yolda zarar edileceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin balık yediğini görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ala balık yediğini görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Kahve falında yılanın balık yediğini görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine inanılır.

Kahve falında balık yedirdiğini görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının balık yediğini görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalet eder.

Kahve falında misafire balık yedirmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yılanın balığı yediğini görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir