AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe yumurta yedirmek

Kahve falında bebeğe yumurta yedirmek

Kahve falında bebeğe yumurta yedirmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, umutlanacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe yumurta yedirmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurmadan önce ilişkinin son olarak ne durumda bırakıldığını hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında bebeğe yumurta yedirmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birine yumurta yedirmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin yumurta yediğini görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yumurta yediğini görmek kişinin yüzünün güleceğine, prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ yumurta yediğini görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sucuklu yumurta yediğini görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, borçlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, anne duasının açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir