AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe çorba içirmek

Kahve falında bebeğe çorba içirmek

Kahve falında bebeğe çorba içirmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hayatının iplerini eline alacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, büyük savaşların yaşanacağına, aile hayatında sevinileceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe çorba içirmek gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri içine çekilebilir veya rekabet arzusunda olabilirsiniz.

Kahve falında bebeğe çorba içirmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölüye çorba içirmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine rivayet eder.

Kahve falında hastaya çorba içirmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına yorulur.

Kahve falında çocuğa çorba içirmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin çorba içtiğini görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birine çorba içirmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çorba içmemek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir