AnaSayfa / Genel / Kahve falında bazlama yağlamak

Kahve falında bazlama yağlamak

Kahve falında bazlama yağlamak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bazlama yağlamak gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında bazlama yağlamak onları gücendireceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tepsi yağlamak onları koruyup kollayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında yufka yağlamak yani babasına benzeyeceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kapı yağlamak düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek yağlamak daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudu yağlamak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı yağlamak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunu yağlamak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir