AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka yağlamak

Kahve falında yufka yağlamak

Kahve falında yufka yağlamak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kem gözlere gelineceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka yağlamak gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinin yeniden yapılandırılmaya ihtiyacı var.

Kahve falında yufka yağlamak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek yağlamak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı yağlamak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işarettir.

Kahve falında bazlama yağlamak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına işarettir.

Kahve falında vücudunu yağlamak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu yağlamak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kapı yağlamak çıkılan yolculukların şans getireceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını yağlamak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir