AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu yağlamak

Kahve falında vücudunu yağlamak

Kahve falında vücudunu yağlamak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, refaha erileceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunu yağlamak gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.

Kahve falında vücudu yağlamak anne babayla ters düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunu yağlamak iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek yağlamak içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi yağlamak yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı yağlamak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sıkıntıya düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında kapı yağlamak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yufka yağlamak ticaret ehli kişi olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bazlama yağlamak eline yüklü miktarda para geçeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir