AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi yağlamak

Kahve falında tepsi yağlamak

Kahve falında tepsi yağlamak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işaret eder.

Kahve falında tepsi yağlamak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız.

Kahve falında tepsi yağlamak zor bir durumun üstesinden gelmeye, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunu yağlamak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını yağlamak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek yağlamak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yufka yağlamak sorunların çabucak atlatılacağına, dualarından hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bazlama yağlamak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudu yağlamak emeklerin boşa gitmeyeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı yağlamak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir