AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı yağlamak

Kahve falında kapı yağlamak

Kahve falında kapı yağlamak fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, sermayesinin boşa gideceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı yağlamak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ilgili konularda istenmeyen gelişmeleri engellemek için dikkatli davranmanızda fayda var.

Kahve falında kapı yağlamak kötülerin uzaklaştırılacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında bebek yağlamak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bazlama yağlamak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına işarettir.

Kahve falında saçı yağlamak insanların afiyet bulacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu yağlamak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepsi yağlamak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yufka yağlamak her şeyi kuralına göre yapacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını yağlamak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir