AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudu yağlamak

Kahve falında vücudu yağlamak

Kahve falında vücudu yağlamak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, düzeninin sarsılacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında vücudu yağlamak gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıtı görmeniz olasıdır.

Kahve falında vücudu yağlamak dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunu yağlamak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında saçı yağlamak ayıplanacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalettir.

Kahve falında tepsi yağlamak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yufka yağlamak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bazlama yağlamak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet eder.

Kahve falında bebek yağlamak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında kapı yağlamak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir