AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek yağlamak

Kahve falında bebek yağlamak

Kahve falında bebek yağlamak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kişinin can derdine düşeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, durumunuzun iyileşeceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Kahve falında bebek yağlamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip veya sizin gibi düşünen kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bebek yağlamak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını yağlamak patron koltuğuna geçeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsi yağlamak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunu yağlamak böylece hayatının da düzene gireceğine, üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı yağlamak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı yağlamak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudu yağlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yufka yağlamak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir