AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı yağlamak

Kahve falında saçı yağlamak

Kahve falında saçı yağlamak çok hatalı çalışmalara gireceğine, girişimlerde bulunacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, işinden evine gidip geleceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı yağlamak gördüyseniz:

  • Aslında biraz sakin olabilirseniz hayatınız daha dengeli bir yapı kazanabilir.

Kahve falında saçını yağlamak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında saçı yağlamak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, güzel günlerle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunu yağlamak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında tepsi yağlamak sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek yağlamak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu yağlamak üzüleceğine, ağlayacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bazlama yağlamak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı yağlamak çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir