AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram günü el öpmek

Kahve falında bayram günü el öpmek

Kahve falında bayram günü el öpmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayram günü el öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da üzerinde uzlaşılması gereken bir konuyu kontrol etmeye çalışmamalısınız.

Kahve falında bayram günü el öpmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine işaret eder.

Kahve falında bayramda el öpmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, bazı sorunların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında bayramda el öptüğünü görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin elini öpmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü elini öpmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, istediği projeleri yapamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yenge elini öpmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında başkalarının elini öpmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaymakam eli öpmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir