AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymakam eli öpmek

Kahve falında kaymakam eli öpmek

Kahve falında kaymakam eli öpmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaymakam eli öpmek gördüyseniz:

  • Maddi, yaratıcılık gerektiren veya aşk hayatınızla ilgili konularda veya girişimlerinizde inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Kahve falında kaymakam eli öpmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bayan kaymakam görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vali kaymakam görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaymakamla konuşmak hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kaymakamla yemek yemek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kaymakamla evlenmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, yüksek mevkilere getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaymakam olduğunu görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir