AnaSayfa / Genel / Kahve falında yenge elini öpmek

Kahve falında yenge elini öpmek

Kahve falında yenge elini öpmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında yenge elini öpmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir konu benzeri şeylerde şanslısınız.

Kahve falında yenge elini öpmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yengesini öpmek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, para pul sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yenge öpmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında yenı kıyafet görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında yengemin ağladığını görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet eder.

Kahve falında yengemi ağlarken görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yengelerini görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yengemin hamile olduğunu görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir