AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarının elini öpmek

Kahve falında başkalarının elini öpmek

Kahve falında başkalarının elini öpmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, variyet sahibi olacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkalarının elini öpmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Kahve falında başkalarının elini öpmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir erkeği öpmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında başka bir kadını öpmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında başka kadını öpmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında başka erkeği öpmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir erkeğin elini tutmak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin elinde yüzük görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, çok rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin elini görmek refah içinde yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir