AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayramda el öpmek

Kahve falında bayramda el öpmek

Kahve falında bayramda el öpmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, itibar göreceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayramda el öpmek gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan şeyler veya kişiler var.

Kahve falında bayramda el öpmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayram günü el öpmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayramda el öptüğünü görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kadın elini öpmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında evliya elini öpmek başarılarının takdir edileceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına yorulur.

Kahve falında üstadın elini öpmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına alamet eder.

Kahve falında kadının elini öpmek evi kendisinin çekip çevireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Kahve falında mürşid eli öpmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, sevinçli ve güzel bir haber almaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir