AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayramda el öptüğünü görmek

Kahve falında bayramda el öptüğünü görmek

Kahve falında bayramda el öptüğünü görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, gergin olacağına işarettir.

Kahve falında bayramda el öptüğünü gördüyseniz:

  • Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

Kahve falında bayramda el öpmek sık sık alışverişe gidebileceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına delalettir.

Kahve falında bayramda el öptüğünü görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayram günü el öpmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına alamet eder.

Kahve falında bayram şeker görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayram harçlığı aldığını görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında bayram şekeri yemek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yalan söyleyeceğine inanılır.

Kahve falında bayramda oruç tutmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram temizliği yapmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir