AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü elini öpmek

Kahve falında ölü elini öpmek

Kahve falında ölü elini öpmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hacetinizin giderilmesine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü elini öpmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında ölü birinin elini öpmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü elini öpmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinin öpmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında ölü eli öpmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün eli öpmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir