AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin elini öpmek

Kahve falında eşinin elini öpmek

Kahve falında eşinin elini öpmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, şansın kapanacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, ileride çok zengin biri olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına delalettir.

Kahve falında eşinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Yoksa durumlar istenmeyen şekilde büyüyebilir.

Kahve falında eşinin elini öpmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işarettir.

Kahve falında ölen eşini öpmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ayrıldığı eşini öpmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında eşini öpmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş eşini öpmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini dudaktan öpmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında eşine sarılmak öpmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin ayağını öpmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir