AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanı ellemek

Kahve falında bayanı ellemek

Kahve falında bayanı ellemek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, adeta havalara uçacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bayanı ellemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermek size zarar verebilir.

Kahve falında bayanı ellemek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi ellemek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, hayallerinin de yarım kalacağına işarettir.

Kahve falında kuran ellemek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kadının memesini ellemek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kızı ellemek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşi ellemek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının göğsünü ellemek böylelikle yüzünün güleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeye ellemek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir