AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının göğsünü ellemek

Kahve falında başkasının göğsünü ellemek

Kahve falında başkasının göğsünü ellemek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının göğsünü ellemek gördüyseniz:

  • Cesaretli olmanız durumunda olası engelleri bertaraf etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kadın göğsü ellemek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının göğsünü ellemek çok büyük bir aşk yaşanacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsüne ellemek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünü ellemek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına inanılır.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir