AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşi ellemek

Kahve falında güneşi ellemek

Kahve falında güneşi ellemek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, hayatın düzene gireceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşi ellemek gördüyseniz:

  • İş deki durumunuzu veya imajınızı etkileyecek adımlar atmadan önce, fikirlerinizi güvendiğiniz kişilerle paylaşmanızda fayda var.

Kahve falında güneşi ellemek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıza ellemek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın göğsü ellemek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında insan dışkısı ellemek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulur.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına işarettir.

Kahve falında çiş ellemek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işaret eder.

Kahve falında kendi pisliğine ellemek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir