AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ellemek

Kahve falında kedi ellemek

Kahve falında kedi ellemek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kedi ellemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Kahve falında kedi ellemek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin organını ellemek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına inanılır.

Kahve falında fareyi ellemek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, yeni projelere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek ellemek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini ellemek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında birini ellemek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, geriye doğru gideceğine delalet eder.

Kahve falında silah ellemek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir