AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanla dudaktan öpüşmek

Kahve falında bayanla dudaktan öpüşmek

Kahve falında bayanla dudaktan öpüşmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, varolan borçların ödeneceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayanla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizden faydalanarak evinizi veya işinizi ilgilendiren konuları daha kolay ele alabilirsiniz.

Kahve falında bayanı dudaktan öpmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında bayanla dudaktan öpüşmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan bayana dudaktan öpüşmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, art niyetli kişilere uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın dudağı görmek haklılığının anlaşılacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek sağlıklı bir hayat süreceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağını deldirdiğini görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudaktan dudağa öpüşmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alt dudak görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir