AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan bayana dudaktan öpüşmek

Kahve falında bayan bayana dudaktan öpüşmek

Kahve falında bayan bayana dudaktan öpüşmek ferah bir eve geçileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bayan bayana dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Spritüel konulara ilginiz artabilir, çevrenizdeki kişilere yardım etmekten keyif duymaya başlayabilir veya çevrenizden yardım görebilirsiniz.

Kahve falında bayan bayana dudaktan öpüşmek işlerinizin bozulacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayanla dudaktan öpüşmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bayanı dudaktan öpmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında dudaklarını görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudağı ısırmak huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına işarettir.

Kahve falında dudakta uçuk çıktığını görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine yorulur.

Kahve falında dudağı uçuklamak çekilen zahmetin çoğalacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir