AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine dokunmak

Kahve falında sevdiğine dokunmak

Kahve falında sevdiğine dokunmak şansının geri döneceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine dokunmak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmak ya da normalin dışında tepkiler vermek istemenize rağmen bazı kaygılar ya da korkular sizi durduruyor.

Kahve falında sevdiğinin dokunduğunu görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiye dokunmak kötü günlerinden kurtulacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye dokunmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak başarı ve zenginlik getireceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insana dokunmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir