AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine dokunmak

Kahve falında kendine dokunmak

Kahve falında kendine dokunmak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında kendine dokunmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin gelişim veya ilerlemesine odaklanmak yerine kendinizinkine önem vermelisiniz.

Kahve falında fareye dokunmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, istediği evde oturacağına delalet eder.

Kahve falında kar dokunmak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında domuza dokunmak sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında aya dokunmak kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cesede dokunmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün ayağına dokunmak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında kurana dokunmak onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında hamile kadına dokunmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir