AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan terliği giymek

Kahve falında bayan terliği giymek

Kahve falında bayan terliği giymek talihin yüzlerine güleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında bayan terliği giymek gördüyseniz:

  • Bazı plan, proje, iş ya da anlaşmaların sizi kısıtlayan tarafları ön plana çıkıyor.

Kahve falında bayan terliği giymek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan terliği görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlış terlik giymek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında güzel terlik giymek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işarettir.

Kahve falında ev terliği giymek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında terlik alıp giymek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında tahta terlik giymek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu terlik giymek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir