AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan terliği görmek

Kahve falında bayan terliği görmek

Kahve falında bayan terliği görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayan terliği gördüyseniz:

  • Biraz öz hesaplara göz atın.

Kahve falında bayan terliği giymek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan terliği görmek ayağa kalkacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret eder.

Kahve falında bir çift terlik görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete terlik düşürmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, yanlış bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında parlak terlik giymek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına inanılır.

Kahve falında terlik düşürmek anne baba duasının alınacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz terlik vermek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun terliğini giymek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir