AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel terlik giymek

Kahve falında güzel terlik giymek

Kahve falında güzel terlik giymek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, insanları kandıracağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, maddi gücünün artacağına alamet eder.

Kahve falında güzel terlik giymek gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenin içinde yer alabilmek için gerekenleri yapmalısınız.

Kahve falında güzel terlik giymek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel terlik görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu terlik giymek itibar kazanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının terliğini giymek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında dar terlik giymek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya rivayet etmektedir.

Kahve falında ev terliği giymek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmak arası terlik giymek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek terliği giymek çok büyük ses getireceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir