AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev terliği giymek

Kahve falında ev terliği giymek

Kahve falında ev terliği giymek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sermaye elde edeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Kahve falında ev terliği giymek gördüyseniz:

  • Size zorluk çıkartan bazı iş birliklerini veya ilişkileri hayatınızdan çıkartabilir veya vazgeçilmez olanlarla ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

Kahve falında ev terliği giymek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin terliğini giymek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının terliğini giymek çok mutlu ve huzurlu olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka terlik giymek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına inanılır.

Kahve falında terlikleri ters giymek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında yeni terlik giydiğini görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük terlik giymek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında güzel terlik giymek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir