AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta terlik giymek

Kahve falında tahta terlik giymek

Kahve falında tahta terlik giymek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında tahta terlik giymek gördüyseniz:

  • Duygusal bir yapı içindesiniz.

Kahve falında tahta terlik giymek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta terlik görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, büyük takdir toplanacağına delalet eder.

Kahve falında tahta ayakkabı giymek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında bayan terliği giymek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski terlik giymek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni terlik giymek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorapsız terlik giymek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir