AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik alıp giymek

Kahve falında terlik alıp giymek

Kahve falında terlik alıp giymek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, kısmetlerinin de kapanacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında terlik alıp giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız yakalanabilirsiniz veya bazı soruları cevaplamak için size baskı kuran kişiler olabilir.

Kahve falında terlik alıp giymek Allah’a dua edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında başka terlik giymek sorumlulukların yerine getirileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının terlik giydiğini görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bir terlik giymek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, artık daha dikkatli davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine terlik giydirmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kredi çekileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının terliğini giydiğini görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, müjdeli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın terliği giymek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa terlik giymek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir