AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu terlik giymek

Kahve falında çamurlu terlik giymek

Kahve falında çamurlu terlik giymek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, amaçlarına ulaşmaya, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu terlik giymek gördüyseniz:

  • Gerçeklerle bağlantısı olmasa bile karşınızdaki kişileri etkilemek adına hayali tablolar üzerinden hareket edebilirsiniz.

Kahve falında çamurlu terlik giymek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında çamurlu terlik yıkamak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu terlik görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında çorapsız terlik giymek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin terlik giydiğini görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe terlik giymek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı terlik giymek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir