AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan taksici görmek

Kahve falında bayan taksici görmek

Kahve falında bayan taksici görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, kafasını toparlayamayacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sürekli ağlamaklı olacağına yorulur.

Kahve falında bayan taksici gördüyseniz:

  • Yardım tekliflerinde bulunurken, eskiden sizden fayadalanmaya çalışan bir kişinin, tekrar aynı şeyi deneyebileceğini unutmamalısınız.

Kahve falında bayan taksici görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Kahve falında taksi beklemek sağlığını geri kazanacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz taksiye binmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı taksi sürmek hakkı olanlara kavuşacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında taksi sürdüğünü görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, isteklerine kulak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taksici olmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taksi binmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, yüksek bir makama geleceğine rivayet eder.

Kahve falında taksiyle yolculuk etmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir