AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksici olmak

Kahve falında taksici olmak

Kahve falında taksici olmak çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında taksici olmak gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında taksi şoförü görmek işinde ustalaşacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında taksi şöförlüğü yapmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında taksi satın almak köşeye sıkıştıracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taksiyle yolculuk yapmak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında sarı taksiye binmek bahtın açık olmasına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine inanılır.

Kahve falında taksi kullandığını görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında taksi yıkamak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında taksi almak imkânlarının çoğalacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir