AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı taksi sürmek

Kahve falında sarı taksi sürmek

Kahve falında sarı taksi sürmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında sarı taksi sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli bir fikir veya görüşe bağlı kalmaktan hoşlanmayabilir.

Kahve falında sarı taksi sürmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, maddi imkânlarının azalacağına işarettir.

Kahve falında kirmizi taksi sürmek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kişisel kavgaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz taksi sürmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ticari taksi sürmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında siyah taksi sürmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sarı ticari taksi görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sarı taksiye binmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renk taksi görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir