AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi binmek

Kahve falında taksi binmek

Kahve falında taksi binmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kısmetlerin artacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında taksi binmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz önemli fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında taksiye binmek ününün çoğalacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında taksi binmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuş taksiye binmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına delalet eder.

Kahve falında sarı taksiye binmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle taksiye binmek borçların kısa sürede ödeneceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah taksiye binmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ticari taksiye binmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir