AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi beklemek

Kahve falında taksi beklemek

Kahve falında taksi beklemek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, stresli bir ortama gireceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, işlerin devam edeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taksi beklemek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya haberleri hızla değerlendirip işe koyulmak yerine, doğruluklarını veya detaylarını öğrendikten sonra harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında taksi beklemek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle taksiye binmek imkânlarının da genişleyeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taksi satın almak problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında taksi çağırmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz taksi kullanmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işarettir.

Kahve falında taksiyle yokuş çıkmak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah taksi görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına işaret eder.

Kahve falında taksi anahtarı görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir