AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi sürdüğünü görmek

Kahve falında taksi sürdüğünü görmek

Kahve falında taksi sürdüğünü görmek haklılığının anlaşılacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında taksi sürdüğünü gördüyseniz:

  • Maddi olarak sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Kahve falında taksi sürdüğünü görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sarı ticari taksi görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet eder.

Kahve falında taksiyle yolculuk etmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Kahve falında taksi konvoyu görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına delalet eder.

Kahve falında eski taksi görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında taksi kaybetmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan taksici görmek hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı ticari taksiye binmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir