AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksiyle yolculuk etmek

Kahve falında taksiyle yolculuk etmek

Kahve falında taksiyle yolculuk etmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, zor bir duruma düşüleceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taksiyle yolculuk etmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Kahve falında taksiyle yolculuk etmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, çevreye karşı itibarın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taksiyle yolculuk yapmak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah taksi sürmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında taksi kullandığını görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına işarettir.

Kahve falında taksiye para vermek ilerleyeceğine, kalkınacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz taksi almak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine inanılır.

Kahve falında uçan taksi görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı taksi sürmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir