AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan polis görmek

Kahve falında bayan polis görmek

Kahve falında bayan polis görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yardımda bulunacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, verilen  sözlerin tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan polis gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında bayan polis görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan polisle konuşmak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında polis arabasına bindiğini görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafik polisine yakalanmak rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında polis tarafından korunmak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık polis görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, istemediği halde borçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karakolda polis görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis araması görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir