AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik polisine yakalanmak

Kahve falında trafik polisine yakalanmak

Kahve falında trafik polisine yakalanmak bütçesinin genişleyeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafik polisine yakalanmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında trafik polisine yakalanmak yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına işarettir.

Kahve falında trafik polisi olmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trafik polisi görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, hasret gidereceğine yorulur.

Kahve falında trafik polisi olduğunu görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik polisinden ceza yemek spor yapmaya başlanılacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına delalettir.

Kahve falında polise yakalandığını görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine işarettir.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polise esrar yakalatmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir