AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis araması görmek

Kahve falında polis araması görmek

Kahve falında polis araması görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, mutluluğunun artacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis araması gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle belli konularda yanlış anlamalara bağlı problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında polis araması görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polisi aramaya çalışmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında balıklar arasında yüzmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında parmak arası terlik görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin arasında et görmek büyük bir sorun oluşacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvar arasında sıkışmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarların arasında dolaşmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçların arasında yürümek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir