AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından korunmak

Kahve falında polis tarafından korunmak

Kahve falında polis tarafından korunmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında polis tarafından korunmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya gayrimenkul başlığı altında incelenebilecek konulara sabırla yaklaşmalısınız.

Kahve falında polis tarafından korunmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerler tarafından korunmak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında aslan tarafından korunmak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından korunmak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından korunmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek tarafından korunmak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında bir erkek tarafından korunmak çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, beklentilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından korunmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir