AnaSayfa / Genel / Kahve falında karakolda polis görmek

Kahve falında karakolda polis görmek

Kahve falında karakolda polis görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, enerjisini toplayacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karakolda polis gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında karakolda polis görmek evlerin ayrılacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında karakol ve polis görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında polis karakoluna gitmek işlerinin kolaylaşacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet eder.

Kahve falında polis ve karakol görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında karakol polis görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında polis karakolu görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini karakolda görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulur.

Kahve falında karakolluk olmak farklı şeyler deneyeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir