AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan polisle konuşmak

Kahve falında bayan polisle konuşmak

Kahve falında bayan polisle konuşmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, onlardan fayda göreceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kazançta zarar edeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına işaret eder.

Kahve falında bayan polisle konuşmak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında bayan polisle konuşmak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine delalettir.

Kahve falında bayan polis görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sivil polisle konuşmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında telefonda polisle konuşmak yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında telefonla polisle konuşmak musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polislerle konuşmak yeni işlere girişileceğine, hayatın tadına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis konuşmak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında polisle telefonda konuşmak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir