AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık polis görmek

Kahve falında tanıdık polis görmek

Kahve falında tanıdık polis görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, rütbe edineceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, borçlarının artacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, eşit davranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık polis gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizin gerçekleşebilmesi için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında tanıdık birini polis olarak görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir polis görmek eğer işsizse iş bulacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık polis görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, elin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında polis tarafından kurtarılmak seçkin bir eleman haline geleceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında polis olmadığını görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine alamet eder.

Kahve falında polis kurtarmak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına yorulur.

Kahve falında trafik polisi olmak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polise ihbarda bulunmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir