AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis arabasına bindiğini görmek

Kahve falında polis arabasına bindiğini görmek

Kahve falında polis arabasına bindiğini görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, anne ve baba duası alınacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis arabasına bindiğini gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi genişletmek için faaliyetlerde bulunmalısınız.

Kahve falında polis arabasına bindiğini görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı arabaya bindiğini görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında arabaya başkasının bindiğini görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında lüks arabaya bindiğini görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının beyaz arabaya bindiğini görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya bindirmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında birinin siyah arabaya bindiğini görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah arabaya bindiğini görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, gelişeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir